Caiet de gramatică a limbii române pentru clasa a VI-a

Caiet de gramatică a limbii române pentru clasa a VI-a
Autor: Simion Răchișan
ISBN:978-606-8529-00-4
Colecţia: Auxiliar didactic
Număr pagini:140
Preţ:9

Reputatul profesor clujean Simion Răchișan, doctor în filologie (titlu obținut în urma susținerii publice a tezei de doctorat purtând titlul Inovații, norme și interpretări gramaticale), este cunoscut în întreaga țară datorită lucrărilor sale adresate elevilor.

După o serie de volume de sinteze de Limba și literatura română, vizând pregătirea individuală pentru examenele de capacitate, respectiv de testare națională, dar și pregătirea pentru examenul de bacalaureat, de data aceasta vine în fața publicului cu patru cărți de gramatică (pentru fiecare clasă de gimnaziu) în care școlarii vor găsi noțiunile teoretice necesare unei bune pregătiri, dar și exerciții de fixare și recuperare.

Caietele de gramatică sunt ușor de utilizat de către elevi, oferind posibilitatea efectuării temelor de clasă, a lucrărilor de verificare sau a muncii independente în spațiile grafice special destinate acestora, fără a mai fi necesară transcrierea în caietele de notițe sau în cele de teme. Caietele de gramatică sunt un instrument de lucru atractiv și indispensabil atât în pregătirea de zi cu zi, cât și în pregătirea pentru examenele de admitere în liceu.